arrow arrow

OMM

image

Транспорт

image

Политика на квалитет

image

Контакт информации

АД за неметали "Огражден", ул.Маршал Тито бр.239, Струмица Р.Македонија

повеќе
image

Вработување

Вработување во АД за неметали Огражден” - Струмица

Ако сакате да бидете дел оваа компанија, сега ја имате можноста да ни се придружите.

Доколку сакате да аплицирате за вработување, превземето го нашиот формулар :

  • CV (на македонски и на англиски јазик) каде што ќе ја назначите работната позиција за која аплицирате, односно областа во која би сакале да работите,

и пополнет заедно со

  • 1 колор фотографија

може да ни ги испратите на e-mail: contact@ograzden.com.mk

или на адреса

ул. Маршал Тито бр. 239
2400 Струмица

со назнака за “Вработување“

АД за неметали “Огражден” - Струмица ќе направи преселекција, врз основа на пристигнатите апликации. Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на АД за неметали “Огражден” - Струмица, сè додека не нè контактирате за да ја повлечете вашата согласност.

image
image